NONAMECONCEPT

0
Женское /

Шорты NONAME 028

Шорты NONAME 028
Шорты NONAME 028
Шорты NONAME 028
Шорты NONAME 028
Шорты NONAME 028
Шорты NONAME 028

Шорты NONAME 028

7 500 ₽

Артикул: Ж-024-028

Состав: 44% вискоза 31% лен 25% тенсел

Размер модели: рост 168см - 81/61/90

Размер на модели: M